Tuesday, December 24, 2013

Mimpi.

Assalamualaikum dan hai ~!

Lama aku tak tulis entry. Cuba engkorang tengok tarikh last aku update blog. 1 December 2013. Okay,sekarang kira,jawapan simpan dalam otak korang. 

Hari tu aku mimpi. Takde lah haritu sangat,dalam dua ke tiga hari lepas. Aku mimpi aku kena kahwin. Tapi yang peliknya aku tak tahu siapa suami aku tapi aku kenal family suami aku. Family dia tu ramai siblings lelaki. And guess what,siblings dia pun tak tahu mak diorang pinangkan aku untuk siapa. Hahahahaha lawak gila mimpi aku. Adik dia yang lelaki tu siap boleh main teka teki siapa yang kawin gan aku. Dialog pun macam haram kelakar dia. Hahahaha. 

Habis cerita pasal mimpi. Ni,engkorang dah dengar belum lagu lagu dari album baru One Direction,Midnight Memories ? Kalau belum sila silakan diri korang untuk pergi dengar sebab album terbaru diorang ni lagi fresh and mature dari lagu lagu dalam album dulu. Deluxe track dia tak silap aku ada 18 lagu. Aku suggest korang tengok,dengar yang deluxe track punya sebab ada extra 4 lagu compared album yang biasa ada 14 lagu je. For me,my favourite track in this album is Through The Dark,Half A Heart,Midnight Memories,Strong,Happily ehhh,semualah senang takpayah nak pilih mana satu aku paling suka. Pergi dengar lagu diorang right after korang baca entry aku ni. Faham ?

Hahaha thats all. Cerita mimpi aku tu memang tak boleh blah. Harap kawin gan orang lain,mimpi orang lain hahahahahaha ~! Trivia : aku pernah mimpi jumpa Ally Iskandar waktu dia belum kahwin and he looked soooo charming ok baii ~!



P /S : Aku kena pergi ujian memandu Khamis ni. Fairuz pun dalam proses nak ambik lesen. Pray for us. :)

No comments: