Thursday, November 28, 2013

Selesai

Assalamualaikum dan hai ~!

Dan saat ketika aku menaip entri ni,aku sedang bersenang senang di atas katil sambil ditemani novel indie. Ya. Aku dah habis Spm !! Alhamdulilah ! Dan dengan habisnya kertas Biologi 3 semalam,maka tamatlah title aku dan rakan rakan se-Biologi sebagai budak sekolah. But,its kinda sad tho. Yelah,lima tahun berkawan,sekolah sesama tup tup,dah habis sekolah. 

Ok. Sekarang ni plan aku cuma lepak kat rumah,main games,baca novel. Maybe keluar dengan budak budak kelas bila dah habis paper LK nanti. Perancangan nak ambik lesen pulak,depends pada ayah bila ayah nak daftarkan aku. Hahahaha what a life...

Actually banyak je aku nak cerita pasal perjalanan masa Spm. Tapi later later lah. Aku tengah malas. 

Oh,birthday shout out untuk kak Mira. Birthday dia hari ni. Tapi takde hadiah nak bagi hehehe tapi oklah tunang dia dah belikan kek macam sedap je macam sedap je tu. Hehehehe :)

Lastly,nak lepak gambar 5 Sains batch 0913 kat sini. :) 


Ok last sekali gambar masa jamuan akhir kelas. 


Hahahaha yang budak kecik tu nama dia Maimunah. Anak teacher Yati. Kitorang pun anak teacher jugak kan ? Hahahaha !!! Aku dengan Asyraf kat belakang tu macam tengah bergaduh pulak kan. Aku pun baru perasan bila tengok gambar ni. Hahahaha kbai !

P/S : Aku jumpa biography One Direction haritu. Harga dia 69.90RM. Bapok gile mahal. 


1 comment:

jalilahhamdan said...
This comment has been removed by the author.