Sunday, September 22, 2013

Terakhir.

Assalamualaikum dan hai~!

Tinggal 45 hari je lagi sebelum aku SPM. GILA KO ! Aku baru prepared tak sampai 60% kot. Cuak nakharom dah ni tapi boleh lagi update blog,online twitter 24/7,main games sampai 12 pagi (terutamanya game Sims). Aku dah gila games. Ya. Gila. 

Entry ni entry terakhir aku sampai lah aku habis SPM dijangka 26 November. Untung seh jadi budak sains tulen habis paper awal. Kau hado ? Lepas SPM boleh berjimba sampai muntah. Berjimba disini maksud aku main games,online 24/7. Bukan ber-so-sial campur laki pompan sampai tak reti beza halal haram. Ni entry last aku,so sape yang rindu(katanya) boleh check out aku kat twitter -> Syuhada_Sharif. Lepas ni aku nak simpan laptop ni elok elok dalam almari. 27 November mungkin aku akan keluarkan dan update blog. Bye.



P/S:Tolong jangan rindu aku. Hahaha !!!! :)

No comments: