Tuesday, September 10, 2013

Matrikulasi.

Assaalamualaikum dan hai ~!

Click for enlargement.

Hambik kau ! Mula mula entry je dah aku tepekkan printscreen permohonan matrikulasi aku. Actually masa aku post entry ni,aku dah close tab untuk mohon matrikulasi. Sebabnya aku tak tahu nak pilih tiga kolej penempatan. Tapi aku isi ni,kalau ada rezeki pergilah aku ke mana mana matrikulasi yang dapat. Aku tak isi lagi. Mungkin pilihan aku KMM,KMJ dan KMNS. 


P/S : Dari tarikh ni,tinggal 57 hari je lagi sebelum SPM. Lepas tu aku tinggalkan sekolah. :')

No comments: