Monday, September 9, 2013

Darah

Assalamualaikum dan hai ~

Engko orang tahu ? Kebelakangan ni aku rasa aku macam tengah alami evolusi nak jadik zombie. Bukan apa,aku selalu diadatangi ilusi ilusi pelik macam aku tengah kunyah bibir yang dipotong dari mulut. Faham tak ? Aku macam dapat rasa yang bibir tu macam kenyal dan liat. Senang kata chewy lah masa kunyah tu. Aku pun tak tahu kenapa. Latest,siang tadi tetiba aku terbayang dalam kepala,aku potong badan manusia into 18 parts and makan bahagian tangan dia. Tapi favourite part aku ofcourse lah bibir. Chewy. Kepuasan dia bila aku dapat bayangkan darah yang banyak kat mulut lepas aku makan fresh meat tu. Aku dah pesan kat Nalisa,kalau nampak baju aku berdarah darah,jangan datang dekat aku dan selamatkan orang lain. 

blood, vampire


P/S : Jaga mulut kau. Jangan sampai aku potong bibir kau lepas tu aku makan. :)

No comments: