Monday, August 5, 2013

Hoi Hoi Hoi !

Assalamualaikum dan hai ~

Lagu dah tukar yeah yeah yeah !! Lama gila aku main coding before dapat tukar lagu. Al maklum lah.. Dah berkurun gila kot aku tak main coding. Last buat coding pun aku dah tak ingat bila. Hahaha. Kau mampoo jadik macam aku ni haa ?

Aku nak cerita pasal lagu. Tapi aku nak skip kejap pasal lagu sebab aku nak cerita pasal vlogger US. Joey Graceffa. Aku mengaku lah yang lately aku ter-addict dengan vlog mostly daily vlog sebab kau dapat tengok vlog tu setiap hari. And yes Joey Graceffa ni daily vlogger yang mampu cheer up hari kau. Dia laka laka ngat. *bajet erben*. Link berkaitan aku attached kan kejap lagi kat bawah. Make sure korang baca and open all the links yang aku bagi japgi. Faham ? So,shall we take a look of Joey ? Wee shaallll !!


Haaaa. Ni nak kata seram ke cemana ni muka dia. Ini Joey Graceffa. Tengok warna baju dia tu. Turn on betei tengok kaler baju dia hahahaha. Bagi korang yang selalu hari dia gloomy tu,memang aku suggest korang tengok vlogs dia ni. Just like me,maybe vlogs dia akan bright up hari korang kann ?

Another thing is pasal lagu kat blog. Previous entry lagi aku dah cakap nak tukar lagu lain. Akhirnya lagu Autumn Leaves ni terabadi kat blog. Peh !! Bahasa kemain terabadi segala bagai. Autumn Leaves ni aku tak sempat lagi nak menghayati secara mendalam tapi aku suka lirik dia. Secara kasarnya,*hikkss*,lagu ni maybe dia nak cerita pasal memori dia dengan awek dia lepas awek dia bump dia. Haaa gitteww. Lepastu dia kata dia asik terngiang ngiang symphony yang selalu awek dia suka. Ayat macam haram tunggang terbalik aku ni. Kecewa agaknya cecikgu aku kalau tengok ayat aku berterabur ni. :(. Kalau korang nak lirik.search sediri kat google. Tak pun video kat tepi tu memang dah ada lirik kan ? Korang ni mengada- ngada sangat malas nak cari kenapaa ?? *emo* :(.

Lastly,entry ni sebenarnya draf. Disebabkan browser mengada buat hal,so aku tak dapat nak post on the day it supposed to be. Hamboiii minah salleh celup kau sepiking ni haa. So aku edit *katanya* sikit and add a few things yang aku rasa nak tulis,and hasilnya,kau tengah baca ni. Okay ?

Finally,which is almost sama maksud dengan lastly,aku nak cakap selamat hari raya kat blog aku,diri sendiri,reader(s). Tu pun kalau ada reader(s). Tapi nampak macam takde je kan. *sedih*. Jaga diri masa raya dan mintak maaf kalau aku ada terkasar bahasa penulisan sama ada kau memang dah baca banyak post kat blog aku atau pun inilah post pertama yang kau baca kat blog aku.

Seperti yang dijanjikan,links Joey Graceffa yang aku kata aku nak attach. Make sure korang check it out okayy ?

Tumblr JG, Youtube Channel JG, Twitter JG.

                             ali ibn abi talib, beautiful people, good, people

Okay bayeeeee !!!


= D

No comments: