Sunday, September 2, 2012

Quickie

Assalamualaikum dan hai ~

Well,aku delete previous entry about my cousin. Aku rasa cam tak proper nak publish entry pasal dia lagi. I just don't know why. 


Macho gila Ustaz Don ni. Tapi beliau dah nikah dah. Alhamdulilah. Barrakallah. Punah musnah harapan aku ke dia. Uhuuuk uhuukk. Cari ustaz lain pulak pasni. Sepastinya,yang paling sedih ialah kawan aku si Umi Haryantie. Bukan main crush dia ke Ustaz Don Daniyal ni. Kbai. !



Aiman Azlan. Beliiau adalah salah seorang vlogger Malaysia dan jugak blogger. Klik kat nama beliau tu untuk ke blog beliau. Aku selalu jugak follow vlogs beliau. Kat blog beliau pulak ada story yang sweet. Manis dan Cinta SMS. Sweet ok that story. Untuk ke channel Youtube beliau pulak klik SINI. Vlogs beliau . 

Cam takde hala tuju je entry aku kali ni. Aku sedih sebab makin lama blog aku makin kusam dan takde masa depan. Hekhek. 


@Gambar dicilok dari Google Images. Jangan terpedaya pliss. :))

No comments: