Thursday, July 26, 2012

Batch 1996. PLKN. Kesian.

Assalamualaikum dan hai ~!

Like seriously,lama gila aku tak update blog. Macam macam jadik kebelakangan ni so,aku macam tak berapa sempat nak mengupdate blog. Alah,aku tak update pun sape kesah. Ye dak ? 

Aku lahir tahun 1996. Macam aku pernah cakap dulu,batch 1996 ni memang jadik macam bahan eksperimen. Contohnya,masa naik sekolah rendah,kitorang batch pertama yang belajar Math dan Sains dalam BI. Amek UPSR dalam BI. Untuk SPM pulak,kena lulus Sejarah, 3 paper pulak tu. Terbaru ni,aku tengok kat twitter,batch 1996 wajib ikut PLKN. Ok. Itu menyeksa namanya ok. Batch sebelum ni takde pun macam untuk batch kitorang ni. Mana aci. Specially for those yang ada penyakit asthma,kegagalan organ badan what so ever tu. Accano ? Kesiaannn.


@Terkekok pulak kita menulis entry nih. Mengada ngada pulak kita. Bagi lempang sedas pliss. ;p

6 comments:

Anonymous said...

seriously ker nie..batch 96 wajib???semua??alolo...arap2 sma kem dgan awek aku seyh....

inspiritedays said...

btol3..geram sgt2 kott..pnas hty aq nyh..

Aien Aquarius said...

yang sakit uh sila hntr surat sakitt...hehheh

Anonymous said...

mmg best ==''

nurul adilla said...

tahu takpe geram je . ,pastu ambil lesen kereta 21 tahun . ,tak pasal2 jadi bahan experiment . .lepas ni tak tahu ar apa yang jadi plak

Anok Ganu said...

aku tak kene pon...werkk....memandai jer....tapi memang aku duk perati kelih batch aku 1996 ni bahan eksperimen......darjah enam upsr sain matematik soalan bahasa inggeris...pmr tak ingat apa eksperimen....spm sejarah wajib lulus....bahalol punye kpm........nasib aku lulus sejarah