Wednesday, April 11, 2012

Baru. Revolusi Nama. Churp Churp. Nuffnang. Wishlist

Assalamualaikum dan hai ~

Ni entry kedua aku buat untuk hari Rabu 11-4-2012 dimana blogger lain semua buat wordless tapi aku tetap jugak nak tulis entry. Hehe. Title entry aku panjangkan ? So,aku nak listkan apa yang aku dah buat kat blog aku hari ni.

1. Baru.
Background aku dah baru. Lama kot aku rasa aku tak tukar background. Memang dah lama aku nak guna background warna putih. Tapi takde design yang berkenan dihati. Ni pun aku pilih yang sedia ada kat blogger layout tu.

2. Revolusi Nama. 
Macam yang olls tau. Sebelum aku gunakan nama PIECES OF ME, aku guna nama BLOG BUDAK SAINS. kalau nak diikutkan,memang dah banyak kali aku tukar nama blog. Bukan apa. Aku sendiri masih tercari cari nama yang sesuai untuk blog ni. But this time aku rasa aku akan guna nama PIECES OF ME ni sampailah aku rasa tak nak berblogging lagi. Oh,btw,jom kita tengok revolusi nama blog aku sejak pertama kali aku blogging.
  • SYUHADAH SHARIF
  • : : THE BEST OF ME : : 
  • BLOG BUDAK SAINS
  • PIECES OF ME
Maknanya dah empat kali blog aku ni mengalami pertukaran nama. Hebaak !

3. Churp Churp
Aku dah buang iklan Churp Churp. Aku dah malas nak renew iklan. Lagipun iklan dia aku rasa macam ada yang tak sesuai macam iklan akhohol,rokok,etc,etc...

4. Nuffnang.
Iklan Nuffnang pon aku dah buang. Rasa menyemak je. Lagipun aku ada baca rumors yang tak elok pasal Nuffnang. So,aku decided taknak ada Nuffnang lagi. Malas dehh. 

5. Wishlist.
Cuba korang tengok betul betul kat tepi tu. Aku dah pasang wishlist. Hahaha. Dah lama nak buat tapi tak sempat. Nasiblah hari ni cuti. Sempat aku edit edit blog aku ni.





@Buat nota sejarah pulak. 






= D


4 comments:

CikMunBlogger said...

mun baru nak join nuffnang and churp churp . hehe . tapi bila syuhadah cakap camtu , ase tak nak laa plak . hehe ;)

Syuhada Sharif said...

setiap org ade citerasa masing masing. ane tau mybe cik mun suke ke. :D

sis92 said...

amboi rajinnya..

happy blogging ok..

jgn lupa buang word verification tau :)

taty nadiah said...

nice blog.