Friday, February 17, 2012

Perihal Rumors Dan Test

Assalamualaikum

Kali ni aku nak cerita pasal cikgu Interim lelaki yang bertapa kat sekolah aku tu..Kalau tak ingat yang mana,BACA NI..

Sebenarnya benda ni takdelah rumors sangat..Saja je bagi tajuk entry gempak gempak..One of cikgu Interim tu nama dia macam perempuan...Cikgu Botak ? No no no...Cikgu Botak tu gagah perkasa nama dia..The other cikgu..Cikgu yang aku panggil rambut tinggi tu...Kenapa aku panggil dia rambut tinggi  ? Sebab makwe dia suroh...Erkk ! Bukanlah,sebab aku tak tahu nama dia..Nama dia aku tak tahu,ini kan makwe dia....

Oh,nama cikgu tu dikatakan sebagai ANZALNA...Tapi aku tak sure sangat...Nak tanya dia pun,takot jugak kalau tiba tiba dia dok meroyan perasan aku suka kat dia..Takmo takmo...Nak tanya Cikgu Botak pulak,nanti dia membahankan aku pulak..Cikgu Botak tu bukan boleh percaya 200 percent...Tengok muka je skema nerd nak mati...Perangai dia kalah perangai aku..

Next week aku dah start first test..tapi semua yang aku belajar belum lekat kat kepala hotak aku ni...Kalau nak tahu,cikgu Add Math aku awal awal dah bagi warning...Dia cakap kalau satu soalan salah,kena buat pembetulan 10 kali...Kejam !!  >.<''







@tadi jumpa Cikgu Botak sekejap je.. :'(







= D



No comments: