Saturday, February 4, 2012

Baby,You Light Up My World Like Nobody Else

Assalamualaikum

hahaha...tajuk entry kemain panjang...tapi isi dia kemain sikit...gebang lebih..hahaha..hari tu,balik sekolah abang aku amek...abang aku kalau bawak kereta mesti on Hitz.fm...yela,takkan bawak lembu dengar Hitz lak kann ?
pastu ada satu lagu ni,tajuk dia What Makes You Beutiful..boyband One Direction yang  nyanyi...kalau tak silap,diaorang ni finalis X-Factor...kalau nak tau lagi,jom tengok...




kalau nak tau,salah seorang dalam One Direction ni adalah Muslim..nama dia Zayn Malik..



tapi jangan terperanjat kalau nampak dia bersubang...dah nama pun duduk negara yang majoritinya bukan  beragama Islam...mestilah ada pengaruh yang tak elok walaupun sikit...sebenarnya tajuk entry ni sebaris lirik daripada lagu What Makes You Beutiful...dah dah,jom kita tengok video lagu ni...kompom suka lepas dengar lagu ni...






ok bai !



@ahad malam isnin ni Malaysia vs Bahrain






= D                        



No comments: