Sunday, December 4, 2011

Wordless Sunday

Assalamualaikum.

silent sunday ? 
tiba tiba je..
actually saya tak ada idea nak update blog..

silent untuk bunyi,kalau penulisan tulisan wordless..
takpelah...
silent sunday ni saya akan buat bila takde idea pada hari ahad.

macam wordless,saya akan letak gambar 
dan qoute yang sesuai dengan gambar..



friend = backstabber
bestfriend = frontstabber
true friend = never stab



@never ever being a backstabber..if you stab me,i'll stab you back..its fair and square.






= D




6 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

ara true fren.. XD

Syuhada Sharif said...

tq ara :D

Anonymous said...

kalau nak jadi semua boleh.ye la kadang ada orang yg sangup buat sesuatu untuk mendapatkan sesuatu.tapi jgn risau i(jalilah) never ever being a backstabber.ok,deal friend forever.

Syuhada Sharif said...

@cik anon aka jalilah :D *iknowu*
yes.kamu mmg bukan bak stabber..kita berlima true friends that never being a backstabber..except those yang tak puas hati tu :D

Fara Atika said...

owh~ yeah! sooooooo~ sweettttt~ :)

Syuhada Sharif said...

@Fara : : bengong :D