Tuesday, December 20, 2011

Selamat Hari Kelahiran !

Assalamualaikum..

eh,hari ni ada sapa sapa celebrate birthday tak ?
kalau ada i wanna say HAPPY BIRTHDAY peeps !

sebenarnya hari ni birthday abang saya jugak..
mesti korang tak pernah tengok gambar diakan..
sebab saya memang tak pernah introduce dia kat sini..

so,sempena birthday dia hari ni,saya letak gambar dia..


ni lah abang saya..
Muhammad Farul Izham Sharif..
dia punya nama kemain lagi panjang..
saya punya nama pendek je..

disebabkan abang saya pakai baju warna pink..
so,kek birthday dia pun pink jugaklah..
teheee !


for my bro,
thanks for being my brother for this 15 years..
and for being a good example for me..








@ I love you like a love song brotha..!gewdikss !haha





= D



No comments: