Sunday, November 6, 2011

Tengok Titanic Kat Sekolah..Ehh,Boleh Pulak.

Assalamualaikum..

ni entry jeruk terperuk kat draft...haha..
rase rase tak jadik jeruk kot sebab ianya menjadi
 draft hari Jumaat..err,boleh??

ok ok..
setelah ponteng pada hari khamis..
hari jumaat pulak,titeww datang tetolahh taww.!!
err,feeling gedikss jap ehh..
so,kebetulan pulak hari tu aktiviti untuk panatia geografi..
lepas tu tiba tiba pulak Sir Bala cakap nak bagi 
kitaorang tengok Titanic..


ehh,ni titanium..buat cincin bolehlah..


ni baru Titanic..

fullaweehh..

masing masing dah feeling je..
Nalisa dengan Fara lagilah feeling apatah lagi saya..
tiba tiba rasa ketinggalan pulak sebab update pasal Titanic..
sadis betol.. =.=

rupa rupanya ramai budak lelaki yang hafal storyline Titanic..
ingatkan diaorang tak tahu..
yela,dah mereka semua seperti selenga selenga..

FYI,cerita ni dikeluarkan pada tahun 1996..
means,filem ni dah lima belas tahun..
and im now fifteen..
wehh,Fara suke gila...haha


paling penting,Leonardo diCaprio sangat ohhseemm 
time cerita ni..
tapi sekarang tak ohhsem dah..muahahahaha..
jahat je..


sila tepok pipi laju laju tanpa motip..

Kate Winslet pulak time ni gojes gila kot..


lepas habis tayangan unggul Titanic tanpa sarikata,
Sir Bala suruh kami kami kami sekalian,isi kuiz berkaitan Titanic..
hampeh gila kot sebab rasa macam 
banyak salah je jawapan dia..

mula mula feelinglah sangatkan..
lepas tu adalah sijantanjonghoslagikwangjaq ni spoil mood..
ada ke patut dia dok ejek nama bapak 
sorang budak perempuan ni..
apa lagi,amekaw kena balik dengan botol air..
muahahahaha..
sila tepok tangan laju laju..

so,at the end of our story,kitaorang pun balik...!
boleh ?
ehh,mestilah balik..takkan nak tido kat sekolah tu kot..
dahlah haunted,ada hati nak tido kat sekolah..
kena tackle nanti padan..

nak entry lagi best,pegi mintak cerita Titanic dekat Nalisa pulak..
ok..sekarang korang boleh tutup page ni laju laju..




= D




No comments: