Wednesday, November 9, 2011

Muka Cantik Tapi..

Assalamualaikum..

semalam nak update blog..
tapi entah jin pemalas mana agaknya
 duduk bertapa dalam badan..
akibatnya,takda entry untuk semalam..
padan muka..!

korang pernah tak berdepan dengan 
orang yang suka mengutuk depan depan..
siriyes sakit hatikan macam tu..

macam seorang hamba Allah kat sekolah ni..
muka cantik..tapi perangai..
hari tu saya ada problem dengan dia..
bila saya nak mintak maaf..
boleh pulak dia terus je jalan dan buat bodoh..

semalam pulak,masa match bola jaring..
tahulah saya ni tak pandai main bola jaring..
tak payahlah nak terpekik terlolong mencarut segala..
saya tahu,awak terpekik tu sebab nak kutuk sayakan..
tahulah saya tak cantik macam awak.
tak pandai macam awak.
tak tinggi macam awak.
tak hot macam awak.
tak expert main bola jaring macam awak.
tapikan awak,saya masih ada perasaanlah awak..
atau awak nak tengok saya mengamuk kat sekolah sebab awak..

tapikan awak,kita perasan awak kekok main sofball lah.
awak nak saya dengan kawan kawan saya ajar tak ?
tapi saya rasa awak mesti taknak diajar 
oleh students kelas kedua macam kitaorang..
yela,awakkan student kelas pertama..

tapikan awak,awak kena ingat..
sebalik muka awak yang cantik tu,ada wajah yang 
menakutkan kalau awak bukak kulit muka awak tau..
lagipun.kat padang masyar nanti,
orang orang tak kesah
 awak cantik ke,hot ke,pandai ke,expert main bola jaring ke..
ok..


@saya tak kesah kalau awak nak belajar main sofball dengan kitaorang.tapi perangai elok elok sikit ok.jangan buat kitaorang bertambah menyampah dengan awak.



= D

6 comments:

sis92 said...

hoho sabar dear :)

itu namanya bodoh sombong

sis ada kawan lagi baik punya
depan bajet baik
belakang kutuk bukan2

sedih:(

Syuhada Sharif said...

tu la kan.sabo je le.memang sakit hati.tapi apakan daya.dia ada pengaruh kuat.tak larat nak layan. :D

Fara Atika said...

sape tu??! memang nak kene penumbok sulung dari aku nie! ishhh!

habaq sikit.. habaq,,, -_-'

Syuhada Sharif said...

@FaraAtika : : biar je lah
:D

yen(toka ziizokukuto) said...

peae no wa,,
tolong ajar main softball,,hehhehe

Syuhada Sharif said...

@Yen : : ok,jom.hahaha :D