Saturday, November 12, 2011

Kejadian Yang Takkan Dilupakan

Assalamualaikum..

korang korang,tau tak  11/11/11 berlaku seratus tahun sekali..
dan ramai yang dok memuja hari ni..
apesallah korang taksub sangat dengan 11/11/11
padahal biasa je kot macam hari hari lain..
cuma tarikh ni ada seratus tahun sekali..
korang paham tak ni ? penat aku terangkan..




11/11/11 
hari ni students SPM dah start susun meja..
so,kami kami yang duduk kat dewan ni terpaksa nomad..
korang tahu nomad tu apa ??
cepat pegi amik kamus dewan bahasa pustaka..
wahh..diaorang yang nak SPM saya pulak teruja..
siriyes,time mereka susun meja,
saya boleh lagi nak meninggikan hidung kepala nak tengok mereka..

so,pelajar yang bermukim dekat dewan terpaksa keluar..
kitaorang merempat korang tahu..
yang penting,kami merempat bersama..

SYUHADA,JALILAH,NALISA,FARA,RADZIEAH
ADAWIYAH@BEA,NORRAZAH.

kitaorang melepak dekat padang sekolah..
hahaha...
korang nak gelak ?? gelaklah sepuas hati korang..
ada ke yang pernah lepak dekat padang macam kitaorang ni ??

best gila ok lepak dekat padang..
dengan angin sepoi sepoi bahasa..
mendatangkan kedamaian dalam hati..
plus siang tadi macam tak panas sangat..

yang paling kelakarnya,Bea dengan Nalisa siap boleh berdrama..
drama apa,biarlah saya sorang je yang tahu..
yang penting drama tu kelakar sikit.

11/11/11
hari ni jugak
meninggalkan memori yang sangat manis..
nak tahu kenapa ?? 
kami kami ni telah berkomplot meng'couple'kan 
sepasang hamba Allah ni..

yang bertanggungjawabnya ialah Bea..
si Bea ni memang gila..
semua benda nak dibuat isu..
kalau korang jumpa dia ni,jangan layan sangat..
otak masuk air si Bea ni..

lepas tu,couple baru ni,
 dating kat tempat terbuka..yela..dating kat padang..
ramai pulak tu yang ada dekat padang..
tiba tiba...






jeng jeng jeng 






cikgu disiplin pulak berlenggang kangkung dekat 
kawasan berhampiran..
alahai cikgu ni..couple tu baru nak dating..
kacau daun betullah..
hahaha..
nasib baik si gadis dan bunga cepat berlari ke arah kitaorang..
kalau tak..memang masuk bilik disiplin kot..
terus kena kawin dengan cikgu disiplin..
dan cikgu disiplin pon tak sempat nak tangkap diaorang..
keciwa cikgu tu..dengar tadi dia nyanyi lagu Patah Hati..

ok,tu je nak bagitahu..




= D



2 comments:

Fara Atika said...

haha.. mase tu.. memng indah.. siap si die nyanyikn lagu aliff satar.. haha..

Syuhada Sharif said...

haha.ok ok.nnt wat entry pasal lagu aliff satar lak :D