Friday, October 21, 2011

Si Dia Paling Nakal Dalam Kelas

Assalamualaikum..

happy jumaat sume..
err,perlu ke say happy jumaat..?
kalau cakap salam jumaat kan elok..

ari ni nak tulis pasal student yang paling nakal dalam kelas..
ni dia...



ALIM...!!




dalam ramai ramai student lelaki dalam kelas..
dia ni lah paling nakal tahap dewa..
sampaikan cikgu disiplin yang garang bagai nak gila 
tu panggil die,boleh pulak dia buat lawak budoh gan cikgu tu..

dalam nakal nakal Alim ni..
ada jugak guna otak dia ni...
kalau korang nak tahu,Alim ni pandai matematik..
even dia tak tunjuk tunjuk yang dia ni pandai,
tapi dia suka tolong kawan kawan dia buat 
latihan matematik..
walaupun kadang kadang dia sendiri meniru...


Alim pun pernah bergaduh sampai jadik kes sekolah..
bergaduh gan budak cina lak tu..
sampai berdarah darah..

most important is,Alim ni,walaupun nampak ganas..
tapi sebenarnya dia ni cute je orangnya..
bila dia buat lawak,memang berdekah dekah lah korang gelak..

Alim jugak suka sangat sangat mengacau orang..
tu lah kerja dia kalau takda kelas hari tu..
benda paling nakal,yang paling nakal lah,
bunuh cicak,pastu baling kat meja saya..



Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget



: D



2 comments:

Fara Atika said...

Aiceh! tajuk entry.. ''si dia'' fulaweii.. romantik la! hehe.. betoi jugak tu.. die memng macm tu.. rindu kenangan bersame! hurmmmm..
SEDIH

Syuhada Sharif said...

fara,jeles ke??si dia Alim tu fara lah..
: ' )