Sunday, October 30, 2011

Sedap Gila..!

Assalamualaikum..

korang tengok VOKAL BUKAN SEKADAR RUPA tak ??
eh,eh,Boy tu cute kan..
tapi bukan nak cerita pasal Boboiboy Boy..
tapi nak cerita pasal ni..


haaa..
ehh,lap ayaq liur yang meleleh tu..
nanti rosak pulak keyboard..

tengok gambar je dah mouth-watering kan..
but,seriously,magnum yang ade almond ni sedap..
lagi sedap daripada yang klasik tu..
sebab tu saya lagi prefer makan yang ada almond..

harga dia mahal jugaklah..
RM 3.90
kalau beli aiskrim walls yang warna hijau tu,
 dapat 3 batang..
tapi berbaloi jugaklah beli..
sebab aiskrim ni disaluti dengan belgian chocolate..
pulak tu,tebal coklat dia...

so,ape tunggu lagi...
pergilah beli..
pastu belanja saya satu ok.. ??




= D


5 comments:

Fara Atika said...

waduhhh! aunty syuhada promote ice cream nie la.. bhahaha

*joke ajer

sis92 said...

hehe mmg sedap tapi tambah duit sikit boleh dapat 2 cornetto :)

Syuhada Sharif said...

@Fara Atika : : kamo lak aunty joyah fara..muahaha..

Syuhada Sharif said...

@Sis92 : : haha..nape lah aiskrim-2 macam ni mahal mahal ekk??

My SweetPea said...

uhuukkkksss....tergoda iman tgk gambaq tuh....