Saturday, October 29, 2011

Hari Kantin Dan Hari Ko-kurikulum Yang Syadu

Assalamualaikum..

lama gila tak update blog nih..
tak tau lah nak tulis apa..

tapi tadi baru lepas selongkar file gambar..
so,jumpa file gambar hari kantin sekolah pada 25 10 2011 hari tu..



ni lah gerai ERT saye..beberapa jam sebelum dibuka..


ni pulak syakira..time ni dia tengah potong cili kot..
tapi sempat lagi posing..


ni pulak senior ERT ..nama dia kak Nadia..tahun ni dia last 
jaga gerai ERT..


jalilah dan nalisa..masa ni kitaorang syok makan rojak petis..
tengok jalilah tu,
sudu koktail pon jadik sebab nak hirup kuah rojak..
rojak tu sangat sedddappp..
sila jeles sebab korang tak dapat makan..


pemandangan tapak gerai daripada kantin..


ni budak puteri islam..kat gerai diaorang jual float,dadih eiskrim..
banyak lah kalau nak sebut..


fixie ni bukan untuk jual..
cuma jadik pameran kat gerai budak MPV..
ramai jugaklah yang test fixie tu..



ni si FARA ATIKA..taugeh taukeh kiosk..
hari tu dia asyik buat coco ice blend je keje..


view daripada gerai ..... tak ingatlah gerai apa..


korang ingat  tak budak eksiden dalam entry WASIAT ??
pondan masa HARI GURU ??
yup..that's kimi..
hari kantin tu dengan sengalnya,
dia pegi pakai benda warna pink tu..
actually,tu menu untuk gerai dia..last last dia yang pakai..



dah nama pun hari ko-kurikulum,
mestilah ada pertandingan kawad kaki unit uniform..
unit uniform semua masuk..tapi cuma dapat ambik gambar kadet bomba je..


last but not least,HAFIZ and fiqri..
gerai diaorang sebelah gerai ERT..
kimi pun selling kat gerai ni..
diaorang jual makan ringan,macam nugget,sosej and others..
so,bila budak lelaki sekelas yang bengong ni,
dah duduk sebelah gerai kitaorang,berperanglah jadiknya..
siap boleh curik nugget yang mereka goreng..
err,azim,si tuan gerai,aku mintak maap ehh..
nanti aku ganti..
hahaha..

tapi,syahdu sebab tahun ni akak akak senior last year
 jaga gerai ERT..tahun depan batch saya pulak..
sebab kelab ERT takda budak form 4 tahun ni..
ape pon..memang enjoy dengan mereka..




=D


6 comments:

Nalisa said...

tepat sklik adah..camne la kte nnt nk jdik senior taon dpn...mst hancos gilerrr kan??
pape pon gmbr yg pling besaq tu mmg terbaek dr ladang...hehehehee...jgn mrh ehhh.. ;D

Syuhada Sharif said...

gambar besaq tu snbrnya tk termasok dlm entry..tp dia termenjelma pulak..haha

sis92 said...

teringat zaman sekolah dulu2..sobsob :(

Fara Atika said...

perhhh! kalau aku ade ngan korang kan best.. nie kane buat ice blended pulak! perhhh! tangan pon dah turut terputar macm ice tu! SAKIT wooo~ huhu..
SEDOH tk dapt join korang!

Syuhada Sharif said...

@sis92 : : masuk U pun best gak ape..tk sabar nk masuk U..haha.. :D

Syuhada Sharif said...

@Fara Atika : : tu lah,menghilang tibe tibe kann.. :D