Friday, October 21, 2011

Geli Geleman Lah

Assalamualaikum..

first of all,saya nak mintak maaf sebab dah lama
tak apdate blog..takde story lah..

tadikan,baru je kejap tadi,
saya login kat mukabuku..
tengok wall rakan rakan sebaya..

tiba tiba rasa nak termuntah pulak..
sebab ape..?
bukan mengandung okeh..
tidak sama sekali...!

nak muntah sebab banyak sangat perkatan 

BABY,SAYANG,PAPA,MAMA,ANJE..

dan yang seangkatan dengannya..
seriously,memang geli geleman bila baca 
post post macam tu..

taulah korang tu ada buah hati masing masing.
TAPI,
kalau ye pon nak tunjukkan rasa sayang tu,
boleh je kan kalau call ke,mesej ke..
I think tu lagi elok kot daripada korang
 dok berSAYANG SAYANG kat dalam facebook..

tak mendatangkan faedah langsung..
orang lagi nak kutuk adelah..
termasok aku..

so,moral of the story,
TAKPAYAH nak SAYANG SAYANG sangat..
belum tentu pun korang kawin ke tidak,kan ?


kepada yang terasa,walaupun sedikit gile gile..
sori yaww...!



: D




2 comments:

Fara Atika said...

hahax! nasib adah tak macam tu! kalau adah macm tu! memang nk kene belasah nie! hahaha...

*budak sekarang... ramai dah gedik!

Syuhada Sharif said...

hahaha..memang tak rr kalau kite wat camtu..silap silap haribulan kje rijek drpd fb..err..