Saturday, October 15, 2011

Event Kanak Kanak Yang Berjaya Dibuat Sebelum PMR

Assalamualaikum..

korang pernah tak main cop pakwe tiang ?
alah,game popular masa korang sekolah rendah dulu..
okey okey,cer tengok gambar kat bawah ni..

                                 

game ni memerlukan 5 orang dan empat tiang.
pastu yang kene dok tengah tu,kene rebut tiang 
dengan yang empat orang lagi tu..
pastu kalau yg tengah tu dapat salah satu tiang,
pemilik asal tiang tu kene dok tengah lak..

haaa..
bukan nak cite sangat pasal cara main cop tiang..
sebenarnye nak cite pasal saya,Jalilah,Radzieah,Fara,Nalisa,
main game ni a week before PMR..

bayang kan,time tu sume dh setady bagai nak gila..
kitaorang boleh pula main game kanak kanak ni..
dah tu,almost every day pulak tu kitaorang main..

pastu ade sekali tu,
tengah syok syok main,tengah fokus gelak gelak,
tengah tengah jalan,kacau orang tengah jalan..
ok,banyak tengah,sila tepok dahi..
tengah main cop tiang,tibe tibe dengar bunyik kain koyak..
cemane ekk bunyik die..

ingatkan kain fara yang koyak..
sebab sebelum tu dia ada cakap kain die koyak 
kat bahagian penyudah tepi bawah..
rupenye,kain jalilah yang koyak..
terus kitaorang gelak terbahak bahak..
sampai sekarang jalilah tak berani nak main cop tiang lagi..



: D

friendship never end









4 comments:

Fara Atika said...

ahaha! indah kan saat itu?

sis92 said...

hehe teringat pulak kenangan lalu
sobsob :)

Syuhada Sharif said...

@Fara : : terlalu indah..pasni tah dapat tah tidak... : ' )

Syuhada Sharif said...

@Sis92 : : zaman kanak kanak lah yang paling best kan ??