Sunday, October 16, 2011

Donat Pink

Assalamualaikum..

hari ni telah berkesempatan untuk pergi 
jalan jalan pusing dalam Tesco Melaka..
sape kate Tesco Melaka tak best..
Tesco best sebab dia ada macam macam..
macam macam ada..

masa kat Tesco tu,mak sempat beli  donut sebab
ada budak budak kecik nih ikut sekali..



budak kecit yang ikut cuma yang pakai tudung 
2 orang tu dengan budak kecit pakai kopiah tu..


budak budak ni untung gile..
seriyes !
sebab apa ? 
setiap kali diaorang kuar dengan my parents..
macam macam yang diaorang dapat..



donat ni sebenarnya ada enam..
tapi tiga lagi,budak budak kecit tu dah amek..
ni lah yang tinggal..
dah jadik bertukar juadah pulak..
pak teh bagi kuih talam dengan popiah basah..
like seriously,dah lama craving dengan popiah basah..

dan yang pastinya,donut pink tu telah pon selamat
dicernakan dalam perut..
hahahahaha...


mengenangkan orang yang dekat dimata,jauh dihati..
erk.!





: D


2 comments:

Fara Atika said...

best ler org tu.. ahahaha... owwhhhhh~ adah! terkenang kat Syawal ler tuw~

Syuhada Sharif said...
This comment has been removed by the author.