Wednesday, October 12, 2011

Bukan Satu,Tapi DUA..

Assalamualaikum...

semalam saya pegi Tesco kat Melaka..
korang tau ?
kat Melaka je dah ada 2 branch Tesco..
belum lagi satu Malaysia..

tapi,bukan pasal branch Tesco kat Malaysia 
nak cite hari ni..

tapi nak cerita pasal ni..

\/

\/

 : : 583 mukasurat : :

dapat jugak novel Andai Itu TakdirNya..
memang bestlah novel ni..
kalau nak tengok sinopsis,pegi kat SINI..
kat situ ada sinopsis novel ni dengan novel novel lain..
Alhamdulilah..dah habis pun baca novel ni..
ni semua gara gara mata yang asyik kelip kelip kat 
novel mintak baca..
akhirnya,sampai dua patploh pagi bace novel ni semalam..


: : 368 mukasurat : :
: : penanda buku : :

lepas abes buku Andai Itu TakdirNya..
sambung pulak novel Coke And Sundae..
untuk sinopsis,boleh pegi SINI..
kat website tu jugak korang boleh baca online..


overall,untuk novel Andai Itu TakdirNya,memang best.!
menitis jugaklah airmata baca..
novel Andai Itu TakdirNya jugak novel bestseller..



masa pegi kedai buku,ingat kan nak cari 
novel Andai Itu TakdirNya gan novel M.A.I.D..
tapi buku M.A.I.D tu dah habes..
bile tanya akak Popular tu,
dia ingat saya mintak buku Math..
kawan die pun same..


: D

4 comments:

Fara Atika said...

hahaha.. patutnye adah cakap tajuk buku tu.. n ejakan sekali.. baru lah akak tu paham! (best lew owg tu.. dapt novel baru) :')

Syuhada Sharif said...

lahh..lupe pulak..tapi,beza kot kite sebut math gan maid semalam..haha..jeles kee?? : p

Nalisa said...

adah...memang best buku tuu..kite menangis tersedu-sedu bile bace tau..lagi satu,kite dah nak abis bace dah..kihkihkih

Syuhada Sharif said...

@Nalisa : : eceh..tu rr..hari tu kate kite..hari ni die lakk.. : P