Thursday, September 1, 2011

Mempersembahkan.....Akustik Gitar Daripada FauzH Sempena Hari Raya....

Assalamualaikum..

title entry kali ni betolbetol tak menahan kan??
okeyokey..

ekceli Fauzan H ni senior yang tak berapa senior kot kat skola saye
baru je form 4..
nama dia sebenarnya,MUHAMMAD FAUZAN HASHIM..
nama FauzH tu,sebenarnye saje je saye dok rekareka time tunggu
video ni di'upload'kan..
H sebagai simbolik name ayah beliau iaitu HASHIM..
Fauzan jangan marah k??

sikalang...ehh,sekarang jom kite suuuummeee,lekatkan
telinga kat sepiker laptop memasing..
sape yang pakai desktop tu,time orang datang raye,
up kan volume dia kekuat..

video
*video agak terkejal sikit..kesulitan amat dikesali*


best kan ??
even tak de orang yang dok nyanyi nyanyi..
still lagi best..

FauzH <---- nama baru..
starting from today, i will called him FauzH..
boleh kan Fauzan..??


ohh ye..kalau korang nak taw,FauzH ni pesilat sekolah taww..
*takde motip cakap pasal silat pulak..*

=D

4 comments:

Nalisa said...

Asal hang tak tunjuk muko hang Fauzan...Ishhh..tak best arr.Nampak tangan jek.
Kan Adahhhh????

aisyah said...

hahaha...fauzan ko mmg terbaekkk laaa....hehehe..wa tabik sama lu..

Syuhada Sharif said...

@Nalisa :: betolbetol..nnt kite tnye kat die..



@Chah :: kemain puji kao??

:P

Anonymous said...

pandai betul fauzH ni men gitar...terbaik.kalau fara dengar ni sure puji melambong.