Friday, August 26, 2011

Pom Pom Pom..Bunyi Mercun...lalalala..

Assalamualaikum...

hari ni last day sekolah..pasni tak sekolah lagi sampai bilebile..
ohh,ok,tipu...
*korang caye ke??*

tak lah..hari ni last day sekolah untuk semester ke dua,atau penggal kedua atau
apeape lah yang ke dua..

so,
mase kitaorang dok sedapsedap jawab soklan sains dalam kelas..
tetibee ade announcement...
*tekuzzzatt gegel*

'' ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA,
SEMUA PELAJAR DAN GURU DIMINTA
BERADA DI DATARAN INSANIAH SEKARANG ''

haa..camtu lah announcement dia..
time beratur kat Dataran Insaniah (DI),
cikgucikgi sume mintak duit raye kat kita orang..ok,korang kene tipu..
cikgu mintak kita orang jage keselamatan masa cuti lah..

pas habes ucapan tu,CIKGU NASARUDDIN yang dilantik sebagai MC..
sebutlahh form berapa yang keluar DI dulu..
start gan form 5,2,4,1..
dan diakhiri dengan tingkatan 3...

aisshh !
tak aci betoll...

then,masa ondeway..bukan underwear..nak kuar sekolah,
students yang bawak mercun,startlah dok pom sane,pom sini..
tapi kat luar sekolah lah..sebab,sepanjang jalan nak kluar sekolah,ramai cikgucikgu
dok jage..

yang tak main mercun tu,dorang main tepung gan glitterr..
haishh...
bestlah korang ni..
kuar skolah dah macam zomba..ehh,zombi..

:D


2 comments:

fara atika said...

zombie eh?? haha..hisshh! sebok jer cikgu ni kan.. jadi guard kitorang pulak kan.. klau ikutkan hati nak jer aku boom! die org.. kasi kojol!!! haha.. XD

Syuhada Sharif said...

Fara Atika :: haha..cikgu kojol nak blajo apee??