Saturday, August 20, 2011

Met My Old Best Friend....!!


Assalamualaikum...

last week kan,saya ada chat gan my old bestie ni...
lame gakk arr tak jumpa dia coz dia pon dah pindah ke KL..

presentingg....
*drum roll*



haa...nilah ny old bestie...nama dia ZAEMAH SHAARI...(yg pkai tudung)
masa skola rendah agama dulu,balik skola mesti balik gan dia nih..
pastu,masa balik jalan kaki,mesti kitaorang gelakgelak..
hahaha...
sweet memories never fade...

pastu kalau dah nak sampai rumah dia..
mesti dia tolong saya lintas jalan...sebab saya tak reti lintas jalan dulu...
tapi sekarang dah reti taw..
siap lompat lompat lagi masa lintas jalan....
* sila percaya *

tapi sekarang dia dah sekolah kat KL...
harapharap,ukhwah yang terjalin selama ni tak terputus camtu je...

oh yee..!!
nanti nak wat satu entry special tribute for ex classmate duludulu...

:D

2 comments:

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

wah!shantek! :p

Syuhada Sharif said...

@Nokakashichi :: mane satu yang shantek tu?? :)