Thursday, August 18, 2011

Kimi,Aku Tak Sempat Nak Tunaikan Hajat Kau..Aku Mintak Maaf..

Assalamualaikum...

korang sume sihat??
ade yang tak sihat tu,dipersilakan untuk ke klinik berdekatan kawasan perumahan
anda secepat mungkin..

title entry kali ni cam sedeh je kan...??
sape pulak yang mati??
ok ok..tepek gambar jap...


nilah KIMI for short..
nama penuh is Muhammad Hakimi..
selama form 3 ni..dia ni jelah yang jadik mangse buli saya..
kadang kadang pon dia buli saya..
tapi tadi die tak datang sekolah...

hari tu Kimi ada wat satu request kat saya..tapi sampai sekarang saya belum
sempat nak tunaikan hajat dia tu..

Kimi,aku mintak maaf weh..
aku tak sempat nak buat ape yang kau mintak tu..
sebab aku terlampau sibuk..sambai aku abaikan kau..
*apekah ayat nih*
kaulah buddy aku yang paling best weh..
walaupon aku slalu kutuk kutuk kau macam macam...
aku selalu buli kau...
tapi,cayelah...tu sume gurauan aku...ko taw kan aku suke bergurau camtu..

bila kau takde nih,baru aku perasan..
betapa boringnya hidup aku tanpe kau...
masa Yanie inform aku pasal kau tadi,aku rase nak nages doee..
hilang harapan aku ko taw...

pas Yanie bagitau tu,Jalilah pon sedeh doee..sume orang tanye kau
see,betapa ramai nyee orang yang sayang kat kau..
sume sayang kau doee..

pasal request ko pasal blog tu..
InsyaAllah aku akan buatkan untuk kau lepas ko fully recover daripada eksiden tu..
aku siap ajar ko nanti..tapi aku takot kau tak paham je..
ko kan blur blur kan..
aku janji pas ni aku takkan abaikan kau macam dulu...


tu arr..aku dah kate,bawak moto selowselow...40km/j pon bole..
tapi kau degil..padan muke..


takde sape pon yang mati...KIMI eksiden jekk..
sayang kaulah..
nanti raye datang umah tauu..

:D

No comments: