Tuesday, August 23, 2011

I Started To Miss Him...Ohh,Drama Drama Dramalahh...


Assalamualaikum...

tujuh hari lagi nak raya...tahun ni macam tak feel lah nak raya..
maybe penangan PMR kot..sebukk lah PMR ni..

I STARTED TO MISS HIM...??
siapakahh??

nak tahu??


rase nya korang dah kenal kan...dah banyak kali kot gambar ni keluar kat belog..
yes, I admit I miss him..
lame dah dia tak datang sekolah...
almost two weeks...

agak agak korang,terok tak injured dia??
sampai dua minggu tak datang sekolah...
tapi kawankawan dia kata,dia just calarcalar siket kat muke jaa..
ke budak ni sajee demand cuti lelame ni...

sepanjang Ramadhan ni,time rehat je,lepak gan dia...
tapi masa dia takda nih,siyes,BORING GILLEE....!!!

ok lah..nak tido dah ni..sok nak bangun awal tuk sahur...


:D

No comments: