Friday, August 19, 2011

Hebattnya Kau,Masuk Akhbar,Makcik Aku Pun Tahu Pasal Kaulah Sengall.!!

Assalamualaikum...

firstly,korang baca ni dulu..artikel daripada HARIAN METRO...

ALOR GAJAH: Seorang pelajar sebuah sekolah menengah di sini, patah jari apabila dibelasah dengan batang penyapu oleh bapanya kerana disyaki bersekedudukan dengan teman wanitanya di sebuah rumah di Masjid Tanah, dekat sini, malam kelmarin.
Dalam kejadian kira-kira jam 10.45 malam, remaja lelaki berusia 17 tahun terbabit patah jari kiri selepas dibelasah bapanya yang hilang sabar dengan perbuatannya itu.
Remaja itu dan teman wanitanya yang juga penduduk taman berdekatan serta satu lagi pasangan ditangkap pegawai syarak bersama penduduk taman selepas menceroboh masuk ke rumah jiran ketika penghuninya keluar.

Tindakan kumpulan remaja berusia 16 dan 17 tahun itu dihidu penduduk yang seterusnya memaklumkan kepada pegawai syarak lalu menyerbu rumah itu.
Bagaimanapun, ketika diserbu, dua remaja perempuan sempat keluar rumah dan bersembunyi di dalam kereta, manakala dua lelaki itu berada di dalam rumah.-hmetro

saya rasa,most of readers yang baca blog saya ni students skolah saya sendiri..
dan mostly of them mesti tahu pasal kes ni dan siapa si pelakunya...
luckily,paper ni tak mention sangat pasal budak tu..just cakap pasal budak laki yang patah jari tu je..


ape ape pon..ko memang terer ar pompan..
bukan setakat lari asrama,bersekedudukan pulak tu...
kalau dah bersekededukan tu..pahampaham jelah..
bulan Ramadhan pulak tu..
kalau kat umah mak bapak kau tak pe lha jugak..
ni,rumah orang yang tak bersalah juga ko nak masuk kan...


tadi lepas berbuke,makcik aku ade tanyee pasal kau..
memang hebakk arr,sampai makcik aku yang mengajar kat skola lain pun tau pasal kau..

ko memang pandai wat gempak kan..
dah carik pasal gan orang,taknak bertanggungjawab,kauu libatkan pulak orang innocent..
hahahaha...
pandai siot kauu..
weh,even aku tak kenal kau,aku dengar cite pasal kau je aku panas..
nak tau sebab ape??
sebab kau dah menjatuhkan maruah wanita/perempuan..

mase kat skola kiteorang,kau wat cam t**k jee kann..
kne kacau sikit nak bawak balak kau lahh..
agak kau lom tau ekk camne budakbudak sekolah kitaorang mengamuk cemane??
eh pompan...SHIALL LAH TUIH...!!
harap muke je cantek..tp wat something yang ......... ==''
pasal kau,nama skolah kitaorang yang selama ni ok jee,
ko pulak jatoh kan..

lastly,kau kat skola baru,takpayah nak kerek kerek,bajet cun ape segale..
kalo taknak kena bantai gan budakbudak sane..
okeh???
aku doakan kau berubahlah perempuan..!!

gambar hiasan ---- google

** bila dah kena cekup baru nak segan tutup muke segala..masa buat tak pikir pulak **

5 comments:

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

ish ish ish ish ~~

☆FlaMinG ChaRismA☆ said...

uitt.. niyh eh? klw masuk pdg temu.. mmpus kena blasah.. pdg trmu GANAS ouh.. ade ank dato bru msuk at pdg temu dah kena blasah sbb ank dato uh nk control seklah uh.. haha.. pdn muka.. :D

Syuhada Sharif said...

@Nokakashichi :: tak percaye ke?? :)



@Flaming Charisma :: biar je pompan tu..harap muke je lawa..ganas nye budak padang temu..anak dato pon kene belasah.. :)

☆FlaMinG ChaRismA☆ said...

aah.. kena belasah.. tp, bdk pdg temu jugak la yg kena masuk lokap bape hari.. HAHA.. kesian..

Syuhada Sharif said...

ksian budak tu..anak dato tu rilek je eak..mementang anak dato..