Sunday, July 24, 2011

UNTITLED ..

Assalamualaikum..~~
hari ni memang penat becoz tadi kat rumah ade buat kenduri..
alhamdulilah,ramai yang datang...

entry kali ni kalo nak tepek gambar je boleh tak??

oklah..nak tepek 6 gambar..bole??
kalau korang rasa bosan,bolehlah pegi blogwalking kat blog blog laen yah??


::tengah malam cenggini tetibe rasa nak makan nasi kerabu warna biru..cheddappp..
nak nak kalau sambal dia tu lebih sikit..




::masa cuti sekolah nak ajak mak pegi air terjun niagara ni..boleh makk??




::ni anak Dr Sheikh Muszaphar yang dilahirkan pada 21 Julai 2011..comelkan..
macam mak dia..




::makk..!nak iphone 4 boleh??orang mengidam nak pakai enset yang serba canggeh ni.
xD


::kalo ade reseki lebeh nak beli Apple Macbook yang nipis nih...




:: nak buat konsert gan Incik Bruno Mars bole??



=D






1 comment:

Anonymous said...

nak gi air terjun tu jgn lupa ajak i(JALILAH).jgn nak solo molo je key....