Sunday, July 17, 2011

Sorang Sakit Kaki,Sorang Sakit Tangan

Assalamualaikum..
masa update entry ni,saya dan family baru je balik daripada klinik...

sebab??

cenggini cerita dia..


SAKIT KAKI

\/

pagi tadi abang ada match bola..
game dia daripada pagi membawak ke petang..
bila balik,tengok dia dah jalan terdengkot dengkot..
kesian..
kaki dia mengalami kekejangan urat..
so,mak gan ayah bawak lah abang g klinik..



SAKIT TANGAN

\/

orang yang mengalami sakit tangan ialah...
.
.
.
.
.

saya..!!

tak tahulah macam mana boleh tergeliat tangan kat wrist ni..
sakit wohh...
maybe sebab semalam ada main bola tampar kott..
tu sebab tergeliat sikit tangan ni..


=D


nota_tepi_katil:penat kemas bilik dan rumah sebab nak kenduri..

3 comments:

miss zyra said...

hahaha.. da dua2 sket..
btol2 serasi niyh(!)
kekekeke...

Syuhada Sharif said...

hehe..kita orang plan nak saket same same.. :)

armouris said...

lagi info tentang penyakit tangan, kaki dan mulut di SIHAT SELALU - Penyakit Tangan, Kaki dan Mulut