Sunday, July 17, 2011

Sila Bawa Beg Sendiri Jika Membeli Belah Pada Hari Sabtu

assalamualaikum...
semalam kat ENTRY NI kan saya gi ke klinik..
balik dari klinik tu,pergi lah ke Tesco Melaka..
dah sampai kat main entrance,mak ajak gi Guardian jap coz
nak beli alat check paras gula dalam darah ape tah name dia..

pastu saya pergi lah menggedik dekat section facial cleanser..
time bayar tu,akak guardian tu cuma lekatkan salotep kat facial cleanser..
tak letak dalam plastic bag macam biasa tu..
peliklah kejap sambil buat muka suploh hengget..
pastu tanya lah akak tu..

\/

\/

\/

Saya :: akak,takde plastic bag ke??
Akak Guardian :: hari ni hari tanpa beg plastik [melemparkan senyuman manis]
Saya :: oh,yeke??[sambil buat muka tembok sebab tanye soklan tu]



=D


nota_tepi_katil:pasni kalau shopping hari sabtu kena bawak recycle bag lah...
GO GREEN

No comments: