Wednesday, July 27, 2011

Eh Budak Kecik Ni..

Assalamualaikum~~

semalam,mase petang petang dalam pukol 5:00,
saje lah dok lepak lepak kat luar umah sambil layan FB..
tetibe ade budak kecik ni datang..

budak kecik ni,menyebok je..
time orang nak layan FB baru lah tergedik gedik kat kita..
tapi saya sayang sangat kat dia ni...
kitaorng memang rapat lah..
dia jugak selalu jadik mangsa ''keganasan'' orang orang yang geram dengan dia..

dia ialahh

\/

\/

\/

\/

\/

\/



MUHAMMAD ARIF DANIEL OMAR..

this is my uncle son...
umur dia baru 4 tahun...
anak pakcik saya ade tiga orang..dia ni yg last dan dia ni anak lelaki tunggal..
dia ni lah teman dibawak bergaduh manja,jerit jerit gan dia,pukul manje..
ape ape yang manje lah..
manje manje aje....

so,nk dijadikkan cerita,masa tengah syok layan FB,dia datang..
pastu dgn pelatnye,dia cakap nak tengok klip video Super Junior..
.
.
.
.

so..saya bukakkanlah klip video Sorry Sorry Super Junior tu..
the best thing is,die pon sebokk jugak nak nyanyi..
tapi dia cuma taw nyanyi part sorry sorry je...
hehehe...

dia suka sangat klip video Sorry Sorry gan Bonamana tu..
tape saya suke klip video No Other..
sebab klip video No Other tu sweet je..

#################




4 comments:

scha fiqah said...

ika suka lagu nie..btw thanx ye komen entry ika yg anniversary 2..hope u pown hepy n kekal ngn ur bf..:)

Syuhada Sharif said...

amin ... thanks yah.. :)

Kamil.ace said...

aku pun selalu jugak gaduh dengan anak buah aku, tapi umur baru 2 tahun lebih..

Syuhada Sharif said...

huhu..gaduh gaduh manje .. :)