Sunday, July 24, 2011

2 Minggu Lagi Untuk Percubaan PMR..!!

Assalamualaikum~~

tarik napas 30 saat jap...

.
.
.
.
.
.
.
.
.

ouhmaiguccy..!!
lagi dua minggu je nak trial pmr..
camne nih??
banyak lagi topic yang tak abes revision..

#tarik napas 30 saat lagi#

kalo trial tak dapat ape yang ditargetkan,mesti nama tak de dalam senarai best students..
dahlah pelajar kelas harapan..
memang kena rendam dalam kolam lah kalau fail..

lepas ni kena lah study macam ni..


pasni.kena study sampai 2-3 pagi..
tak boleh online FB sangat..
tak aktif blogg(sori kalau tak update,harap maklum ya)
tak boleh main Angry Bird..
dahla angry bird tu baru start nak main..



nota_tepi_katil:Malaysia kalah 5 - 3 dengan Singapura..harap harap perlawanan
timbal balik Malaysia skor 6 - 3..hehe..
goo Malaysia..!!

lame aku mengidam baju nih..



=D

4 comments:

umai aira said...

huhuhu! umai takut gila nk trial ni...sumpah jantung ni thumbs2! ngee...moga tuhan memberi ketenangan buat kita..amin

Syuhada Sharif said...

samelah..study pon tak abes lagi..yup2..smoga Allah memberi sakinah utk kita ...amin..

umai aira said...

amin...huhuhu tapi kita ni malas bebenar nak bukak buku...huh setan apalah yg halang! ngee

Syuhada Sharif said...

haha..tp kalo bukak ''mukabuku'' bole je kan..hehehe..kita 24 jam mzti mngadap lappy..