Monday, May 16, 2011

Selamat Hari Guru,,.....!!

assalamualaikum semua..

hari ni 16 haribulan mei kann..??
kan..??
korang tawu tak ade ape??
sambutan ni,kalo korang tak tahu..
memang sah korang tak pernah menghargai dieorang..


hahaha..sape yang tak pernah celebrate,..
pergi lari masuk tandas sambil tutup muka ..
okkeeyyy??

hari ni nak cite pasal chekgu chekgi kat skola saya..

ok...
first skali,nak cite pasal cikgu sejarah....
name cikgu ni,cikgu Abdullah Jedi...
kitaorang just panggil dia cikgu Lah je..
cikgu nih kalo cakap.,
mak aih..
suke cakap brek brek...
atau,
cakap tersekat sekat..
tapi dya bessstt..!!!

kedua,
cikgu mathematik yang terbaek dari ladang..
cikgu Halimaton..
sumpah tak cari yang lain,coz bile blajar gan dye...
paham jek...tak sangkut pon..
dia pon dah macam mak kita orang kat kelas..
dia dah ajar kita orang selama 2 tahun lebih..

ketiga,
cikgu yang cantek molek,cikgu Roslyati..
mase form 2 dia ajar sivik dan kewarganegaraan..
cikgu Roslyati berjiwa remaja giler ar..
walaupon nk masok 30 dah..
memang best blajar gan dia..

keempat,
cikgu Kalip..
dia ni,cikgu BM mase form 2..
dia muka je cam garang..tapi bila dah belajar gan dia..
asyik gelak je..

kelima,
cikgu Rahman..
ekceli,cikgu Rahman dah tak de dah kat skolah saya..
tapi,nak jugak masukkan..
masa form 1 dulu dia ajar BM..
form 3 pon ajar BM gak..
but after a few month,dia dipindahkan ke sekolah lain..

keenam,
ustazah Habsah..
ustazah ajar Pendidikan Islam mase form 2..
best gilew taw..

ketujuh,
cikgu Jasmi..
cikgu Jasmi ni ajar kat SMKSR ni sejak awal awal sekolah ni dirasmikan..
dia ajar saya sains form 2 jugak..
bestt...!!

kelapan,
ni paling paling sporting kat sekolah..
Sir Thanabalasingam..
we just call him Sir Bala..
Sir Bala lah yg bertanggungjawab ajar subject feveret saya..
BI..

9.cikgu Zamani=F3=BM
10.cikgu Rohana=f3=SN
11.cikgu Norizah=f3=Geografi
12.ustz Jainal=f3=PI
13.cikgu Norliza=f2-f3=PJ
14.cikgu mazmah=f1&f3=KH
15.cikgu salsabila=f3=Seni Visual
16.cikgu nasarudin-f3=Pen.Sivik
17.cikgu Jamilah=Mathematik
18.cikgu Zaharaliza=Matematik...

dan semua semua cikgu yang pernah ajar saya...
terima kasih cikgu...

=D

No comments: