Tuesday, May 24, 2011

Drama Juvana .. Terbaik .. !!

assalamualaikum semua..
hari ni mood saya agak agak happy sebab exam dah nak abes..!!

taw tak nape title entry kali ni cenggitu..??
sebab saya suke lahh..!!

hehe..
nak tanya ni,
korang pernah tak tengok drama Juvana kat tb 3 tu..??
mesti pernah kann..kann.....??
tak payah nak malu malu hamster lak nak ngaku..


cerita ni sebenarnya pasal budak budak bawah umur yang melakukan jenayah..
so,disebabkan dia orang ni still di bawah umur,
dia orang dimasukkan ke sekolah Juvana..
dalam cerita ni,nama sekolah tu,Sekolah Wira Bakti

best taw cerita ni..
lagi lagi watak Botak,Daim,Apek..

jom,tengok ape yang dia orang buat kat sekolah Wira Bakti..

auuww..!!Botak,kiut...suke suke..!!
@Johan A'sari

Daim..dia tak dapat terima takdir dia masuk ke Sekolah Wira Bakti
@Zahiril Adzim

apek...watak dia dalam Juvana,happening gila..sukkee..!!
@Syazwan Zulkifli

cikgu zakiah..sorang je cikgu perempuan..
@Izreen Izminda

warden mereka yang garang..
@Bront









=D





No comments: