Saturday, February 19, 2011

Bahagian 1:Saya Nak..


hehe...
tetiba dapat idea mengejut nak buat entry...

Saya Nak...
untuk part 1 ni,
Saya Nak Perkahwinan Impian..

haha...
terkezzut tak..??
cepat cepat,wat muka terkezzut..
haha...

everyone yang ade kat muka bumi ni mesti lah nak kawen kan....??
kalo nak kawen,mestilah ade perancangan majlis kan...??
kalo boleh,semua aspek nak teliti and perfect...
kan..??


daripada persiapan pelamin,sampailah ke makanan...
mesti perfect dan memuaskan hati semua pihak....

if for me..,
saya nak yang ala ala
FAIRYTALE...
tapi tak berapa suka la warna pink...
so,nanti tambah la warna biru @ torqouise...

haaa...
mesti cantekk...!!


sori,gambar kecik....

cantik tak combination tu...??
warna blue tu nice kan....
baju ni cam lari sikit daripada themes fairytale...
tapi...........
tak pe la....

pastu,
pelamin....
tapi tak nak cite dulu ar..
cite pasal kek dulu...

pic from Pak Cik Google..

waa...mesti best kalo dapat kek macam tu....
even mahal daripada kek biasa...
nyum nyum...
pastu,tambah sikit cupcakes kat keliling kek ni.....
cedap cedap...

pelamin..??
pelamin fairytale ...
ok tak....??

pic from Pak Cik Google..

pastu,
the most important jugak..
cincin penikahan...
malam nikah tu,mesti ada...
kalo tak...
haru biru satu rumah dok carik cincin tu...

sekarang macam macam jenis cincin ade...
ade yang silver lah,golden lah...
yang paling latest..,couple ring..
yang ni jenis sepasang.....
so,both akan dapat sarung cincin....

kalo gi wat survey kat Pak Cik Google,
type CINCIN PERNIKAHAN..
nanti berlambak keluar kat situ...
antaranya....
nilah...yang terbaek menurut pilihan hatiku...








pics from Pak Cik Google
sweetnye cincin cincin ni...
aiii,,,,geram la pulok...

pastu,setiap tetamu akan diberi doorgifts yang kiut miut....
sekarang pun doorgifts dah ade banyak pilihan...
kalau dulu,just bunga telur je..
tak pun gula gula untuk budak budak...
yela..zaman dah maju la katekan...

pic from Pak Cik Google
bagi yang macam ni ke...
cakes...

pic from Pak Cik Google
kalau boleh nak yang ade gambar kat paperbag tu...
barulah tebabom...

tak pun,bagi mug...
tapi yang comel comel la...ok??

pic from Pak Cik Google
pastu letak gambar pengantin kat mug tu....

pastu,meja makan beradab..
mesti kena meriah dengan lauk pauk yang best...

pic from Pak Cik Google
camni pon ok gak...

waaa...
kira ok lah ni...
even nak yang lagi grand kalo boleh..
tapi,cukup lah tu...

p/s:tunggu sambungan Saya Nak...

=D

No comments: