Sunday, February 13, 2011

saya dalam dileMa....

hyep...
title post tu sesuai sangat kan dengan diriku yang sedang
dalam dilema yang teramat sangat...??

yepp..
dilema sangat sangat....
nak taw...??

coz
haritu.....
'kawan kawan' suro stay kat sekolah coz nak hiaskan kelas...
pastu,
'kawan kawan' yang grup lagi satu tu cakap
"alah,balik je...macam nanti kita tak wat keje kan..??"
dilema sangat kawww.....

tapi,at last..,stay gak kat sekolah....
agak agak lam kol 3:00 tuh,,
den blah gitu je...
~padan muke~

pastu memang keciwa la gan sorang ni...
samgat sangat hampeh...
dah bagi,tak payah nk mintak balik...
orang kate nanti burok siku....

den cite kat mak pasal tu..
then mak kate..,
"kalo die macam tu,biar kan je...."
+
"kalo die mintak balik,kire tak ikhlas la ape yang die bagi tu"
+
"urusan die gan Tuhan nanti,"
=
TAK PAYAH NAK TUNTUT KALO DAH BAGI...!!
KIRA DOSA DOE ...!!
TAK IKHLAS..
one more..!!
TAK IKHLAS..........!!!!

pada korang yang bace ni,kalo terasa,sori arr...
den kalo dah lame pendam perasaan...
memang MALATOPPPSS ....!!!
SAPE MAKAN CILI,DIA TERASA PEDAS...
ok....???

memang bengang kalo jumpe orang yang jenis camtu...
+
yang tergedikz gedikz tak tentu pasal....
kalo dah suke sangat tu,
cakap jela..
tak payah nak gedikz gedikz..
menyampah ...!!
very very annoying ok....!??

tapi den respect gile gile roller coster ar kat kawan den sorang nih...
bile die suke,die akan terus terang...
die tak suke selindung ,or rahsia rahsia...
maybe something tu die secret la..
tapi dye memang ....... ...
bezzz arr....!!

entry di atas ditujukan pada Miss . . . . . . . . .
kalo rase tak puas ati...rase ni bukan perangai ko....,
so,
i've to tell the truth..,
Miss . . . . . . . . . .
ni lah perangai ko sebenar nye...
kalo ko rase diri ko tu bagozz sangat...
you wrong ...
ok...???

SAPE MAKAN CILI,DIA YANG TERASA PEDAS....

bubbye
=]

No comments: