Saturday, January 22, 2011

discussion yang tak menjadi......

hai...
hari ni dalam sejarah pada tahun 2011...discussion pertama saye di rumah Nalisa.
at first,niat suci murni kami berenam
-Nalisa,Radzieah,Fara,Jalilah,Masita + saye-
memang nak discuss pasal pembentangan kertas kerja sejarah..
tapi,,laen pulok yang dapat..

tolak tepi jap pasal discuss tu....hehehe
sampai sampai je kat rumah Nalisa,kita orang disambut oleh Ibu Nalisa dan
adik dia..
-Achik Yusnita dan Ainur Najihah-

Ibu Nalisa baek la..layan kita orang macam anak raja..
first thing yang kita orang buat lepas salam gan Ibu Nalisa,kita orang selongkar bilik dia...
hahaha...tiba tiba je jadik wartawan Fuhh! tak bertauliah..

lepas puas selongkar bilik Nalisa,Ibu Nalisa panggil kita orang,suroh lunch..
lauk nye walaupun simple,tapi best..
kari ayam+sayur goreng+hati ayam masak kicap...
nyum nyum...
memang kenyang kita orang tengah hari tu...

abes lunch..kita orang terus bukak buku sejarah...
nasib baik tak tertidur waktu perbincangan tu..buku teks kita orang sume habis jadik mangse kena highlight..hahaha..bak kata Nalisa.,nanti senang student next year nak pakai...yela tu,..

hasilnya,discussion yang start pada pukul 1 30 petang dan berakhir pada4 30 petang menampakkan sedikit sahaja hasilnya...yang lebihnya,,kita orang asyik gelak je...

tulah namanya...
Discussion Yang Tak Menjadi atau Discussion Yang Dihancurkan Oleh 6 Orang Anak Dara Yang Suka Gelak Terbahak Bahak....

**hahahahahahahahahahah **

**the end**

No comments: