Saturday, January 15, 2011

Bunga Oh Bunga...




Bunga....That is my latest obsession..Baru tadi beli 3 kuntum bunga..They are really cute..Lepas ni nak tambah kuntuman bunga tu..Then,kalo dah banyak,nak bagi kat my bestfriend ever...Haha..Kalo dulu my obsession start with hamster,pastu kucing,novel baru and terpakai,ikan laga,drummer,gitaris and now,BUNGA...Dulu masa cuti cuti Malaysia kat Cameron Highlands,sempat jugak beli bunga..Warna biru lagi~blue is my favorite colour~pastu aunty yang jual bunga tu kata,bunga tu boleh tahan lama dari segi warna dan bau for five years..At last..tak sampai pun lima tahun,layu dah bunga bunga tu..For those yang minat bunga tu,keep it up..For me,bunga buleh menenangkan sistem pemikiran..So,,I love Flowers...

Bunga Mawar Biru~so nice~


Bunga Mawar Merah dan Merah Jambu



No comments: